Blekinge ROT AB

”ORGINAL”

Vår inriktning är mot bostäder, kontor och industri, där såväl nyproduktion som ombyggnader förekommer. Inom en verksamhetsradie på ca. 15 mil från Ronneby, finns våra idag återkommande beställare, inom kommun, landsting, allmännyttiga företag, försvaret och privata beställare. Vår ekonomiska status, har sedan flera år tillbaka, årligen fastställts till AAA av D&B.

Blekinge ROT AB

Blekinge ROT AB är ett mycket erfaret företag inom bostads, kontors- och industriella sektorer. Tjänsterna som erbjuds av företaget är inte bara begränsade till nybyggnationer utan inkluderar också renoveringar och ombyggnader. Genom åren har Blekinge ROT AB lyckats etablera en bred kundkrets inom en radie på 15 miles från Ronneby. Företaget har lyckats behålla sina ansedda kunder, bestående av lokala kommuner, allmänna verksamheter, försvarssektorn och privata kunder som har förlitat sig på deras tjänster. Dessutom talar företagets ekonomiska status för sig själv, med tanke på att Blekinge ROT AB år efter år har tilldelats en prestigefylld AAA-rating av D&B. Med Blekinge ROT AB kan du vara säker på deras engagemang att leverera högsta möjliga standarder av arbete, eftersom de upprätthåller sitt impeccable rykte i branschen.

Kontakta oss

”ORGINAL”

Vi har lång erfarenhet av att jobba med kommuner, brf:er, bostadsföretag med mera. Kontakta oss gärna om du har ett projekt vi kan hjälpa dig med.

Kontakta oss

Kära värdefulla kund,

Vi är glada att meddela att vårt team har omfattande erfarenhet av att arbeta med talrika organisationer såsom kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltningsföretag. Vi är stolta över vår beprövade erfarenhet av att leverera högkvalitativa projektresultat och nöjda kunder.

Om du har några projekt eller initiativ på gång som skulle kunna dra nytta av vår expertis, tveka inte att kontakta oss. Vårt team skulle vara mer än glad att samarbeta med dig för att identifiera sätt att hjälpa dig att uppnå ditt projekt.

Tack för att du överväger oss som din partner i ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att höra från dig snart.

Vänliga hälsningar,

Blekinge ROT AB

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå